סלט כרוב אסייתי - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי

 
זה אחד הסלטים האהובים ביותר אצלנו והוא מוגש במגוון תיבולים
ASIAN  CABBAGE  SALAD
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור - סיפור-תמונת תום בשדות הכרוב.  70

.............................................................................................................................................
 

 
 
תום נכדי בשדות הכרוב של הקבוץ

............................................................................................................................................
סלט כרוב אסייתי
............................................................................................................................................ 
טיפ להכנה מראש :
     -    אני קוצצת דק מראש כמות גדולה של כרוב במעבד מזון ומאחסנת בשקית
          סגורה היטב ללא אויר.  הכרוב נשמר לבן ופריך משך מספר ימים
     -    ניתן להכין את הסלט כמה שעות מראש, ללא המלח, ולאחסן במקרר.  רק
          ממש לפני ההגשה מוסיפים מלח ומערבבים
 
............................................................................................................................................

לערבב ולהגיש :      
     -    3 כוסות כרוב פרוס דק במעבד מזון
     -    2 בצל ירוק קצוץ דק
     -    לבחירה - פלפל אדום חריף פרוס דק
     -    1 כפית שמן שומשום
     -    מיץ מחצי לימון    

     -    מלח ים אטלנטי / מלח גס

אפשר להגיש לצד :
     -   עוף בדבש
 
.............................................................................................................................................
התמונה מאתר
http://cookinabar.files.wordpress.com/2010/07/cabbage26greenonions.jpg
 
.............................................................................................................................................
.  ASIAN  CABBAGE  SALAD
 ............................................................................................................................................

TIPS  FOR  PREPARING  IN  ADVANCE :

      I chop thinly, in advance, a large amount of cabbage, in a food
         processor and store it in a plastic bag, sealed tightly airless.  The
         cabbage remains white and crispy for several days
     -   The salad can be prepared several hours in advance, without

         salt.  Store covered in the refrigerator and just before serving,
         add salt and mix
 
MIX  AND  SERVE :

      3 cups of thinly sliced cabbage in a food processor
     -   2
finely chopped green onions
     -   To choose - hot red pepper
sliced thin
     -   1 tsp
of sesame oil
     -   Juice
from half a lemon
     -   Atlantic sea salt / coarse salt



 


 

.............................................................................................................................................

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה