סלט גזר חי מרוקאי פיקנטי בתיבול כוסברה - ISRAELI FOOD - אוכל ישראלי


סלט מרוקאי פיקנטי טעים-טעים, מרענן ומתאים לימי הקיץ החמים.  הכיף הוא שניתן להכינו אמנם להגשה מידית, אבל גם יום מראש
SPICY MOROCCAN  FRESH  CARROTS  SALAD  SEASONED  WITH  CILANTRO 
SEE  TRANSLATION  BELOW
סיפור - "אליעזר מושך בגזר" - תמונות הנכדים בשדות הגזר
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בשיטוט בשדות הגזר שלנו מצאנו את אליעזר מושך בגזר.....



ורון הקטן, שכל כך אוהב גזר, הביא מהשדה.... חיפושית...
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpicho%2Fvideos%2Fvb.621699249%2F10151600729244250%2F%3Ftype%3D3&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מצרכים :
     -   5 גזרים גדולים קלופים

     -   1 פלפל ירוק חריף קצוץ / שאטה גרוס
     -   1/4 צרור כוסברה טריה קצוצה
     -   3 שיני שום קצוצות
     -   1 כפית גדושה רסק לימון כבוש / גרידת לימון
     -   מיץ לימון בשפע
     -   2 כף שמן זית
     -   מלח דק - רק אם הלימון הכבוש לא ממליח מספיק
אופן הכנה :
     -   לפרוס את הגזרים דק במעבד מזון / לגורר בקולפן / ליצור "גפרורים"
         במנדולינה
     -   להוסיף את שאר המצרכים, לערבב ולתקן טעמים
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 SPICY MOROCCAN  FRESH  CARROTS  SALAD  SEASONED  WITH  CILANTRO
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTS :     
     -   5 large carrots, peeled
     -   1 hot green pepper, chopped / shreded shata
     -   1/4 bundle of fresh coriander, chopped
     -   3 cloves of garlic, chopped
     -   1 spoonful of pickled lemon puree / lemon zest
     -   Plenty of lemon juice
     -   2 tbsp of olive oil     -   Fine salt - only if not salted enough with the lemon puree
 PREPARATIONS :
     -   Cut the carrots into thin slices in a food processor / grate with a
         peeler / create "matches"
     -   Add the remaining ingredients, mix and fix flavors
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה